Vepřové rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 697 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 145 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 112.5 mg
 - Draslík 93.7 mg
 - Vláknina 8284 mg
 - Vitamín A 8284 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a nakrájenou polévkovou zeleninu uvaříme doměkka.
 - 
                                2
Cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme pokrájené maso z vepřové konzervy, vařenou zeleninu, promícháme a prohřejeme. Vmícháme
 - 
                                3
uvařenou rýži, promícháme, přisolíme a přidáme jemně
 - 
                                4
nakrájenou petrželku.
 - 
                                5
Porce na talíři posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.