Uzený bůček v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 658 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 1727 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 146.3 mg
 - Draslík 538.9 mg
 - Vláknina 1777.2 mg
 - Vitamín A 1777.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků. Každý plátek poprášíme paprikou, pepřem, jemně nasekanou cibulí a zakryjeme plátkem sýra.
 - 
                                2
Položíme na olejem potřený alobal a zabalíme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut.
 - 
                                3
Podáváme s brambory, bramborovou kaší a salátem ze zelí.