Vepřová žebírka na špízu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4029 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 337 g
 - Sodík 1035 mg
 - Bílkoviny 223 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 1121 mg
 - Draslík 3297.1 mg
 - Vláknina 392 mg
 - Vitamín A 392 mg
 - Vitamín B6 5.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve připravíme marinádu z rajčatového protlaku, chilli omáčky, sójové omáčky, utřeného česneku a oleje - vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Omytá žebírka vložíme do marinády a necháme do druhého dne v chladu.
 - 
                                3
Žebírka vložíme na gril a během grilování je potíráme opakovaně marinádou.
 - 
                                4
Když vyprýští šťáva, jsou žebírka hotová. Grilujeme celkem asi 1 hodinu.