Maso s povidly

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 750 g Vepřové maso libové
  • 3 ks Cibule
  • 1 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Povidla švestková
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 343 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 76.3 mg
  • Vláknina 1819 mg
  • Vitamín A 1819 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3162.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kousky nakrájíme maso, oloupeme a nakrájíme cibuli a i s masem vložíme do pekáče.

  • 2

    Podlijeme vodou, přidáme protlak, prolisovaný česnek a doměkka pečeme v troubě.

  • 3

    Maso poté vyjmeme, šťávu přelijeme do hrnce, zaprášíme moukou, přidáme povidla a je-li třeba vodu.

  • 4

    10 minut povaříme, poté přecedíme.

Komentáře k receptu