Svařené víno z mikrovlnky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Cukr krupice
  • 500 ml Víno červené
  • 4 ks Hřebíček
  • 1 ks Skořice celá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 459 kcal
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 15 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 73 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 415.7 mg
  • Vláknina 21924 mg
  • Vitamín A 21924 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vhodné nádoby vlijeme červené víno, přidáme cukr, hřebíček a skořici. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty.

  • 2

    Potom výkon snížíme na polovinu a vaříme ještě 5 minut.

  • 3

    Před podáváním odstraníme hřebíček a skořici.

Komentáře k receptu