Vepřové kotlety s hořčicí, medem a vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřové kotlety
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 1 polévková lžíce Víno bílé
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 285 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 103.5 mg
  • Draslík 518.3 mg
  • Vláknina 20 mg
  • Vitamín A 20 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme hořčici s medem a bílým vínem.

  • 2

    Vepřové kotlety naklepeme a potřeme z jedné strany připravenou směsí. Vložíme je do vhodné nádoby s mřížkou a pečeme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 12 minut.

  • 3

    Nádobu vyjmeme z trouby, přiklopíme a necháme 5 minut stát.

Komentáře k receptu