Polévka z tofu a plodů moře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 97 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 640 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 63.6 mg
 - Draslík 120.4 mg
 - Vláknina 1914.8 mg
 - Vitamín A 1914.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety pokrájíme na menší kousky, nadrobno pokrájíme též olihně a hřebenatky. Pokud máme plody syrové, smícháme je s bílkem a kukuřičnou pastou, aby při vaření změkly. Tofu rozkrájíme na 24 kostiček.
 - 
                                2
Uvedeme vývar do varu, přidáme Tofu, sójovou omáčku, uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme plody moře, nejdříve syrové kusy, poté předvařené. Uvedeme do varu a minutu povaříme. Přidáme dle chuti sůl i pepř.