Rýžový věnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 85 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 5.4 mg
 - Vláknina 1002 mg
 - Vitamín A 1002 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hotové rýže přidáme dvě špetky šafránu v prášku a máslo.
 - 
                                2
Formu na rýži nebo jinou ve tvaru věnce dobře vymažeme máslem nebo tukem. Rýži do ní vtlačíme a vyklopíme ji na talíř.