Lín na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 458 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 500 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 8.4 mg
 - Draslík 657.5 mg
 - Vláknina 15222.5 mg
 - Vitamín A 15222.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 61.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Líny vykucháme, vykrájíme z nich plátky, omyjeme, osušíme, pokrájíme na kousky. Lilek omyjeme a drobně pokrájíme. Papriky rovněž drobně pokrájíme. Fazolky překrojíme na poloviny.
 - 
                                2
Odkrojíme spodek mrkve a pokrájíme. Oloupeme stroužek česneku a cibuli, jemně nasekáme. Ve vařící vodě spaříme rajčata, scedíme je, oloupeme, zbavíme semínek a hrubě nasekáme.
 - 
                                3
Do pánve nalijeme 4 lžíce oleje, osmažíme na něm nasekanou cibuli a nasekaný stroužek česneku. Přisypeme kurkumu, krátce ji smažíme, přilijeme 2 lžíce vody, necháme ji vypařit, přisypeme karí koření a chvíli ho smažíme.
 - 
                                4
Přisypeme do pánve rajčata, lilek, mrkev, papriky, fazolky, cibulky, vše pokrájené, a hrášek, přilijeme několik lžic horké vody, přidáme špetku soli, dusíme vše pod pokličkou na mírném plameni za občasného zamíchání asi 20 minut.
 - 
                                5
Mezitím rozehřejeme v nepřilnavé pánvi zbývající olej a na prudkém plameni smažíme pokrájené rybí maso 2-3 minuty, aby bylo po všech stranách dozlatova. Pokračujeme pak ještě 2-3 minuty ve smažení na mírném plameni. Rybí maso osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem, pak je vyjmeme a dáme do zeleninové směsi, necháme ještě chvíli prohřát a hotový horký pokrm podáváme.