Fazolky dušené na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 971 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0.5 mg
 - Draslík 179.9 mg
 - Vláknina 5710 mg
 - Vitamín A 5710 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakládané fazolky scedíme, trochu nálevu si ponecháme, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
V rendlíku rozpustíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme scezené fazolky, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, podlijeme nálevem a dusíme, dokud se tekutina zcela neodpaří.
 - 
                                3
Podáváme jako teplou přílohu.