Grilovaný losos na pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 146 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 104 mg
 - Draslík 908.3 mg
 - Vláknina 7120 mg
 - Vitamín A 7120 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Lososa rozdělíme na porce a vložíme do mělké mísy. Zalijeme marinádou z drceného pepře, jalovce, cukru, soli a oleje, necháme hodinu marinovat.
 - 
                                2
Marinované maso rozložíme na alobal, pevně zabalíme a grilujeme 10 minut. Přendáme na talíře, ještě chvíli necháme odležet. Zatím ozdobíme talíře čekankovými listy a kolečky jarní cibulky. Po rozbalení na každou porci položíme plátek citronu a snítku petrželky.