Hovězí plátek v alobalu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 14 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 84.5 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. 
- 
                                2Plátky vložíme do vymazaného alobalu a dobře uzavřeme. Položíme na plech nebo na mřížku v troubě a dusíme asi 40-45 minut. 
- 
                                3Pro vylepšení chuti můžeme maso potřít rajčatovým protlakem nebo přidat plátky rajčat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        