Pražská telecí pečeně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 293 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 16 g
- Sodík 346 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 242.9 mg
- Draslík 458.8 mg
- Vláknina 1624.5 mg
- Vitamín A 1624.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. 
- 
                                2Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. 
- 
                                3Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou šunku, uvařené, nakrájené vejce, hrášek a necháme vše prohřát. Okořeníme nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        