Mleté maso po mexicku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 6 g
- Sodík 276 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 62.3 mg
- Draslík 1378.3 mg
- Vláknina 17617.1 mg
- Vitamín A 17617.1 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.7 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a osmahneme je. Osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme. 
- 
                                2Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme je na proužky. Feferonku nasekáme, spařená rajčata oloupeme a pokrájíme na dílky. 
- 
                                3K masu přidáme zeleninu, podusíme, dále přidáme fazole, oregano a ještě krátce dusíme. 
- 
                                4Nakonec pokrm ochutíme prolisovaným česnekem a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        