Mleté hovězí maso s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 254 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 319.3 mg
 - Draslík 827.8 mg
 - Vláknina 4308 mg
 - Vitamín A 4308 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozpálené pánvi na másle opečeme mleté maso, osolíme a 5-6 minut mícháme.
 - 
                                2
Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a oloupanou, nasekanou cibulku. Vše chvíli dusíme pod pokličkou.
 - 
                                3
K podušenému masu vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je ztuhnout.
 - 
                                4
Můžeme podávat s tmavým chlebem.