Hovězí maso v zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 638 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 409 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 174.4 mg
 - Draslík 1157 mg
 - Vláknina 6880.5 mg
 - Vitamín A 6880.5 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso mírně naklepeme a nakrájíme na velké kostky. Vložíme do hrnce s horkou osolenou vodou, přidáme kmín, cibuli nakrájenou na nudličky a kyselé zelí. Vše vaříme asi 2 hodiny.
 - 
                                2
Ze sádla, nakrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vroucí vodou, přidáme utřený česnek, zelí a maso. Za občasného promíchání vše dusíme doměkka.