Hovězí maso v dušeném zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 494 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 58 mg
 - Draslík 572.9 mg
 - Vláknina 16206 mg
 - Vitamín A 16206 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 118.6 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme ve vlastní šťávě.
 - 
                                2
V jiném kastrolu osmahneme na oleji oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, nahrubo rozkrájené zelí, rajčatový protlak, sůl, pepř a kmín. Zalijeme vodou a dusíme, až zelí změkne.
 - 
                                3
Potom k zelí přidáme maso i se šťávou, necháme přejít varem.
 - 
                                4
Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a nakrájenou pažitku.