Minutkový guláš s lečem
Suroviny
- 250 g Hovězí roštěnka níz. peč.
 - 80 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks Feferony
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 4 polévková lžíce Lečo sterilované
 - 4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 510 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 550 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 99.9 mg
 - Draslík 626.7 mg
 - Vláknina 2573.5 mg
 - Vitamín A 2573.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zprudka opečeme na oleji.
 - 
                                2
Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přisypeme mletou papriku, přilijeme vývar, přidáme nasekané feferonky, lečo, sůl, pepř a krátce podusíme.
 - 
                                3
Guláš rozdělíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.