Roštěnky na kakau
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1259 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 102 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 275 mg
 - Draslík 514.2 mg
 - Vláknina 22248.8 mg
 - Vitamín A 22248.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, odstraníme šlachy nebo blány, omyjeme a osušíme.
 - 
                                2
Marinádu připravíme rozmixováním nasekaného česneku, oleje, sekaných lístků koriandru, harissy, kakaa, šťávy vylisované z limet, dochutíme solí a pepřem. Maso přelijeme marinádou a necháme min 15min odležet v chladu. Lépe však několik hodin nebo do druhého dne.
 - 
                                3
V troubě rozpálíme gril na maximum a maso ze všech stran zprudka opečeme, celkem asi 15min. Poté necháme 15min odpočívat zakryté alobalem.
 - 
                                4
Nakrájíme na řezy a podáváme např.s grilovanou zeleninou.