Svíčkové řezy se sýrem
Suroviny
- 600 g Hovězí svíčková
 - 80 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 1 kávová lžička Kari koření
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 polévková lžíce Olej stolní
 - 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 294 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 77.9 mg
 - Draslík 577.8 mg
 - Vláknina 987.8 mg
 - Vitamín A 987.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, poprášíme kořením, které jsme si smíchali v misce, pokapeme olejem a worcesterovou omáčkou.
 - 
                                2
Na každý plátek masa položíme plátek sýru a posypeme kousky nakrájené zelené papriky.
 - 
                                3
Plátky zabalíme do alobalu a pečeme v troubě na roštu.