Telecí hrudí glazované
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 37 g
- Sodík 371 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 177.5 mg
- Draslík 715 mg
- Vláknina 1000 mg
- Vitamín A 1000 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté hrudí vykostíme a odstraníme chrupavky. Maso osolíme a zvolna pečeme na podkladu z nasekaných kostí a kořenové zeleniny. Přilijeme malé množství vody. 
- 
                                2Když maso obrátíme, často je poléváme vzniklou šťávou - glazujeme. 
- 
                                3Z kostí připravíme šťávu, kterou na talíři nalijeme kolem plátků masa. 
- 
                                4Podáváme s petrželkovými bramborami nebo brokolicí s máslem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        