Telecí řízky nadívané
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1315 kcal
- Sacharidy 72 g
- Tuky 55 g
- Sodík 98225 mg
- Bílkoviny 128 g
- Uhlovodany 72 g
- Cholesterol 669.2 mg
- Draslík 2291.5 mg
- Vláknina 11725 mg
- Vitamín A 11725 mg
- Vitamín B6 2.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Náplň : nakrájenou slaninu vyškvaříme, přidáme máslo a na drobno nakrájenou cibuli. Necháme zrůžovět. Poté přidáme odblaněná umletá játra, opepříme a podusíme. 
- 
                                2Řízky velmi dobře rozklepeme dotenka, potřeme směsí, přehneme jako omeletu a spojíme párátkem. Poté je omočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhané housce a usmažíme. 
- 
                                3Jako přílohy podáváme brambory a saláty. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        