Skopové maso se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 625 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 245 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 120 mg
 - Draslík 1699.7 mg
 - Vláknina 39402.8 mg
 - Vitamín A 39402.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.4 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso a oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky. Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, česnek prolisujeme a petrželku jemně nasekáme.
 - 
                                2
Maso, cibuli, brambory a česnek navrstvíme do tlakového hrnce, osolíme a opepříme. Saturejku omyjeme a položíme navrch. Přilijeme vodu, hrnec uzavřeme a necháme 15 minut vařit.
 - 
                                3
Saturejku vyjmeme a pokrm ještě podle potřeby dochutíme. Rozdělíme do čtyř talířů, posypeme petrželkou a ihned podáváme.
 - 
                                4