Jehněčí kotletky na rozmarýnu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 491 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 140 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 132 mg
 - Draslík 628.8 mg
 - Vláknina 238.3 mg
 - Vitamín A 238.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z kotletek odřízneme maso tak, abychom obnažili špičku kosti. Do mísy dáme citronovou šťávu, olej, citronový pepř, rozetřený česnek a rozšleháme, aby se vše spojilo. Do mísy dáme snítky rozmarýnu a na ně položíme kotletky.
 - 
                                2
Necháme hodinu marinovat a jednou obrátíme.
 - 
                                3
Kotletky vyndáme z marinády a kolem každé kosti obtočíme kousek staniolu, aby se nespálila.
 - 
                                4
Na rošt dáme snítky rozmarýnu a na ně kotletky a grilujeme 15 minut, jednou obrátíme.
 - 
                                5
Podáváme teplé.