Králík v marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 564 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 73 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 113.7 mg
 - Draslík 645.7 mg
 - Vláknina 2201.3 mg
 - Vitamín A 2201.3 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného a naporcovaného králíka zalijeme připraveným nálevem, aby bylo maso ponořené.
 - 
                                2
Navrch na maso nakrájíme oloupanou cibuli.
 - 
                                3
Upečeme doměkka a podáváme teplé.