Králičí maso dušené s kořenovou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 197 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 274 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 39.9 mg
 - Draslík 320.6 mg
 - Vláknina 1672 mg
 - Vitamín A 1672 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Maso z králíka vykostíme a pokrájíme na větší kostky.
 - 
                                2
Maso ze všech stran orestujeme v hlubším rendlíku na oleji. Poté osolíme, podlijeme 100 ml vody a pod poklicí dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme připravenou zeleninu, případně přilijeme vodu a dusíme do měkka. Když je maso měkké, přisypeme propláchnutý a okapaný hrášek a prohřejeme.
 - 
                                3
Jako přílohu volíme vařené brambory nebo dušenou rýži.