Maso z králičího předku s kari, jablkem a jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 311 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 65.1 mg
 - Draslík 593.7 mg
 - Vláknina 7572 mg
 - Vitamín A 7572 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.9 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli drobně pokrájíme. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kostky a vložíme do misky se 100 ml vody se šťávou z 1/2 citronu, aby nezhnědlo.
 - 
                                2
Králičí maso naporcujeme, posolíme, zasypeme kari kořením a orestujeme na oleji v pekáči. Poté přidáme cibuli, necháme ji zesklovatět, podlijeme 150 ml vody a pod pokličkou dusíme.
 - 
                                3
Když je maso poloměkké, přidáme k němu okapané pokrájené jablko, vložíme do trouby a zapečeme. Na závěr vmícháme jogurt, v němž jsme rozšlehali mouku. Pekáč dáme na sporák a chvíli provaříme.
 - 
                                4
Jako přílohu volíme dušenou rýži.