Králík pečený na pivu s uzeným bůčkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 909 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 28.2 mg
 - Draslík 276.9 mg
 - Vláknina 715 mg
 - Vitamín A 715 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka očistíme, bůček nakrájíme na pláty, česnek utřeme se solí. V pivu umícháme česnek s kořením a olejem.
 - 
                                2
Porce králíka vložíme do pekáče, poklademe bůčkem, přelijeme pivní směsí a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.
 - 
                                3
Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.