Dušený králík se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2039 kcal
 - Sacharidy 78 g
 - Tuky 437 g
 - Sodík 9197 mg
 - Bílkoviny 216 g
 - Uhlovodany 67 g
 - Cholesterol 618 mg
 - Draslík 5750.3 mg
 - Vláknina 53550 mg
 - Vitamín A 53550 mg
 - Vitamín B6 6.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 164.8 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 72.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme cibuli nadrobno, osmahneme, přidáme na kousky pokrájené maso, osolíme a opečeme ze všech stran. Přilijeme vývar z králičích kostí a dusíme do poloměkka.
 - 
                                2
Zeleninu nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Dusíme doměkka.
 - 
                                3
Můžeme dochutit citrónovou šťávou.