Ruské vepřové plátky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 409 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 32 g
- Sodík 271 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 92.8 mg
- Draslík 737.7 mg
- Vláknina 2775 mg
- Vitamín A 2775 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. 
- 
                                2Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na části másla. Na zbylém másle opečeme omytá, rozpůlená a osolená rajčata. 
- 
                                3Porce masa upravíme na talíře, poklademe žampiony a rajčaty a přelijeme šťávou z masa, do které jsme přidali trochu horké vody a utřený česnek. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        