Telecí brzlík s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 599 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 59 g
 - Sodík 790 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 149.5 mg
 - Draslík 280.3 mg
 - Vláknina 1000 mg
 - Vitamín A 1000 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý brzlík nakrájíme na plátky, osolíme a opečeme na másle. Plátky obalíme do anglické slaniny, napíchneme na jehlu a po obou stranách dopečeme na másle.
 - 
                                2
Na talíři pokrm posypeme nasekanými bylinkami, pokapeme vínem a přelijeme šťávou.