Štika po burgundsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 520 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 83 mg
 - Draslík 195.1 mg
 - Vláknina 1064.3 mg
 - Vitamín A 1064.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi opečeme plátky slaniny dokřupava. Přidáme malé cibulky, očištěné a omyté porce štiky, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Vše zalijeme vínem a povaříme asi 20 minut.
 - 
                                2
Potom pokrm zahustíme několika kuličkami z másla, rozmíchaného s hladkou moukou a ještě chvíli povaříme.
 - 
                                3
Podáváme s česnekovými topinkami.