Flíčky s hlávkovým zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 413 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 619 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 69 g
 - Cholesterol 2.3 mg
 - Draslík 126.9 mg
 - Vláknina 3508.3 mg
 - Vitamín A 3508.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, propláchneme, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Mezitím na sádle osmahneme cibuli najemno nakrájenou, přidáme nakrouhané zelí a chvíli restujeme. Zakryté potom dusíme, občas zamícháme. Do poloměkkého zelí přimícháme flíčky, osolíme, opepříme a necháme prohřát. Zatím na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a tou potom zalijeme každou porci flíčků se zelím na talíři.