Tatranský pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 382 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 525 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 107.4 mg
 - Draslík 781.4 mg
 - Vláknina 2132.5 mg
 - Vitamín A 2132.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině.
 - 
                                2
Vložíme omyté, očištěné a osolené ryby, obalené v hladké mouce a osmahneme z obou stran.
 - 
                                3
Přidáme nakrájené žampiony a rajčata a pečeme doměkka. Ozdobíme petrželkou.