Bramborová paštika s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 644 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 1522 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 544.9 mg
 - Draslík 1000.9 mg
 - Vláknina 9168 mg
 - Vitamín A 9168 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 62.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 45.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené, ještě horké brambory prolisujeme a necháme prochladnout.
 - 
                                2
Přidáme umletá játra, osmaženou cibuli, sůl, česnek, koření, citronovou kůru, vejce a mouku.
 - 
                                3
Směs naplníme do vymazané, strouhankou vysypané pudinkové formy a ve vodní lázni vaříme asi 45 minut.
 - 
                                4
Prochladlou paštiku utřeme se sardelovým máslem. Používáme ji jako pomazánku.