Kančí kýta se zeleninovou směsí
Suroviny
- 600 g Kančí kýta
 - 150 g Fazole bílé v mírně slaném nálevu
 - 120 g Kukuřice mražená
 - 100 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 80 ml Olej rostlinný
 - 1 kávová lžička Oregano sušené
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 5 ks Olivy zelené
 - 2 ks Cibule
 - 1 ks Chilli paprička
 - 2 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Kečup
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 241 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 117.3 mg
 - Vláknina 2424.2 mg
 - Vitamín A 2424.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.3 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kýtu nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme na tenčí plátky, chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, olivy rozpůlíme.
 - 
                                2
Na oleji osmažíme maso, přimícháme všechny ostatní suroviny a dusíme, až je maso měkké.
 - 
                                3
Pokrm upravíme na talíře a podáváme.