Divočák na pivě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 600 g Kančí maso
  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Tuk
  • 200 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Nové koření celé
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 13 dl Pivo tmavé 12% 4,0% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1977 kcal
  • Sacharidy 103 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 840 mg
  • Bílkoviny 145 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 47.5 mg
  • Draslík 284.9 mg
  • Vláknina 6346 mg
  • Vitamín A 6346 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme a spolu s kmínem jí osmahneme na oleji.

  • 2

    Maso nakrájíme na kostičky a dusíme do vysmahnutí, zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka.

  • 3

    Maso vyndáme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme pivem a povaříme.

  • 4

    Omáčku procedíme na maso, povaříme a podáváme.

Komentáře k receptu