Divočák na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1977 kcal
- Sacharidy 103 g
- Tuky 74 g
- Sodík 840 mg
- Bílkoviny 145 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 47.5 mg
- Draslík 284.9 mg
- Vláknina 6346 mg
- Vitamín A 6346 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme a spolu s kmínem jí osmahneme na oleji.
-
2
Maso nakrájíme na kostičky a dusíme do vysmahnutí, zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka.
-
3
Maso vyndáme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou. Osmahneme, zalijeme pivem a povaříme.
-
4
Omáčku procedíme na maso, povaříme a podáváme.