Pečená zaječí játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 151 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 24 mg
 - Draslík 1.9 mg
 - Vláknina 142.5 mg
 - Vitamín A 142.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zaječí játra očistíme, omyjeme a pokud jsou velká, nakrájíme je na ploché řízky.
 - 
                                2
Maso osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Játra pečeme na rozpáleném másle 6-8 minut.