Tykev zapečená s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 800 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 77 g
- Sodík 237 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 140.2 mg
- Draslík 432.8 mg
- Vláknina 3402.8 mg
- Vitamín A 3402.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.5 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou tykev nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm, osolíme a obalíme v hladké mouce a rozšlehaných vejcích. 
- 
                                2Připravenou tykev osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi a urovnáme do vymaštěné zapékací mísy střídavě s uzeným masem nakrájeným na kousky. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                3Pokrm krátce zapečeme v silně vyhřáté troubě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        