Farfalle s Nivou a bazalkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 734 kcal
 - Sacharidy 92 g
 - Tuky 209 g
 - Sodík 1100 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 59.4 mg
 - Draslík 244.7 mg
 - Vláknina 13120.2 mg
 - Vitamín A 13120.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek spolu s očištěnou, na plátky nakrájenou mrkví osmahneme na rozehřátém oleji. Přilijeme mléko a rozpustíme v něm sýr. Nakonec přidáme nasekanou bazalku a vše krátce prohřejeme.
 - 
                                3
Sýrovou omáčku promícháme s uvařenými těstovinami a pokrm upravíme na talíře.