Vepřové kotlety plněné Nivou

Hodnocení 3x 0x
Čas přípravy: 31 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Vepřové kotlety
  • 100 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 45 g Ořechy vlašské
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Jablka
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 503 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 641 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 139.5 mg
  • Draslík 793.2 mg
  • Vláknina 3915.3 mg
  • Vitamín A 3915.3 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané, na kostičky nakrájené jablko smícháme v misce s rozdrobeným sýrem, nasekanými ořechy a nasekanou jarní cibulkou.

  • 2

    Očištěné a omyté kotlety nařízneme po obvodu až ke kosti, aby vznikla kapsa.

  • 3

    Každou kapsu naplníme částí připravené náplně a maso sepneme párátky.

  • 4

    Kotlety položíme na plech, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Grilujeme v troubě pod rozehřátým grilem 6-8 minut. Potom kotlety obrátíme a grilujeme dalších 6-8 minut dozlatova.

Komentáře k receptu