Vepřové kotlety se zelím a smetanou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 23 g
- Sodík 556 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 99.8 mg
- Draslík 710.3 mg
- Vláknina 7448.8 mg
- Vitamín A 7448.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 64 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, osolené a naklepané kotlety a opečeme je na obou stranách. 
- 
                                2Potom přisypeme papriku, podlijeme a dusíme do poloměkka. Přidáme zelí, osolíme a když kotlety změknou, zalijeme je smetanou smíchanou s moukou. Nakonec ještě krátce povaříme. 
- 
                                3Podáváme s houskovými knedlíky nebo s chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        