Pstruží krém

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Křen
  • 4 g Máslo čerstvé
  • 500 g Pstruh
  • 200 g Červená řepa sterilovaná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 dl Jogurt bílý
  • 2 dl Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 426 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 421 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 135.9 mg
  • Draslík 668.2 mg
  • Vláknina 3400 mg
  • Vitamín A 3400 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté pstruží maso upečeme na másle, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na velmi malé kousky.

  • 2

    Červenou řepu nahrubo nastrouháme, přidáme k rybě, zalijeme jogurtem a smetanou ke šlehání. Podle chuti osolíme a dáme vychladit.

  • 3

    Před podáváním pokrm posypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře k receptu