Jogurtové řízky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Jogurt bílý
  • 600 g Kuřecí prsa
  • 600 ml Kompot broskvový
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 7 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 413 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 341 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 234.9 mg
  • Draslík 961.7 mg
  • Vláknina 4307.3 mg
  • Vitamín A 4307.3 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme, osolíme, opepříme a do jogurtové marinády namáčíme maso.

  • 2

    Marinádu připravíme smícháním jogurtu, česneku, vajec, soli, pepře.

  • 3

    Maso přendáme do zavírací nádoby a dáme do lednice.

  • 4

    Druhý den řízky vyndáme a obalíme ve strouhance.

  • 5

    Dáme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe kompotovaným ovocem a upečeme.

Komentáře k receptu