Pstruh na šampaňském
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 718 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 616 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 190 mg
 - Draslík 935.7 mg
 - Vláknina 1244.6 mg
 - Vitamín A 1244.6 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 670.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pstruhy dobře očistíme. Máslo utřeme do pěny a přidáme k němu nakrájené bylinky a zeleninu (petrželku, česnek, kopr a bazalku). Za stálého míchání přiléváme šampaňské víno, ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a worcestrovou omáčkou.
 - 
                                2
Pstruhy několikrát šikmo nařízneme a s bylinkovou směsí zabalíme do alobalu tak, aby šťáva při pečení nevytékala.
 - 
                                3
Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 25 minut.