Krůtí plátky na pivu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 286 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 15 g
- Sodík 148 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 103.5 mg
- Draslík 413.5 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Krůtí maso omyjeme studenou vodou, osušíme, naporcujeme, naklepeme a na několika místech nařízneme. Osolíme ho, opepříme, poprášíme moukou a pak prudce z obou stran opečeme v pánvi na rozpáleném oleji. Opečené maso podlijeme pivem a krátce pod pokličkou dusíme. Během dušení podle potřeby přilijeme vodu. 
- 
                                2Do vypečené šťávy na závěr přimícháme máslo a šťávou přelijeme porce nasa na talířích. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        