Farfalle s masovými noky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso mleté
  • 600 g Těstoviny Farfalle
  • 100 g Sýr Parmezán
  • 100 g Anglická slanina
  • 100 g Petržel - nať
  • 10 g Sůl
  • 10 g Pepř černý mletý
  • 700 ml Omáčka rajčatová
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 679 kcal
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1741 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 84 g
  • Cholesterol 115.2 mg
  • Draslík 918.7 mg
  • Vláknina 12350 mg
  • Vitamín A 12350 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.3 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso, nastrouhaný parmazán, najemno nakrájené cibuli a slaninu, nasekanou petrželku a vejce dáme do mísy a vše důkladně promícháme. Osolíme a opepříme.

  • 2

    Ze směsi vytvoříme malé noky, které dáme na rozehřátou pánev s nepřilnavým povrchem a poté smažíme bez oleje přibližně 8 minut. Pak nočky přelijeme rajčatovou omáčkou a ještě asi 10 minut dusíme pod pokličkou.

  • 3

    Podáváme s vařenými těstovinami.

  • 4

Komentáře k receptu