Ravioli s tymiánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 80 g Sýr Parmezán
  • 20 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 20 g Tymián čerstvý
  • 350 g Těstoviny Ravioli
  • 20 g Oříšky piniové
  • 120 g Olej olivový extra panenský
  • 3500 ml Voda pitná
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 596 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 2543 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 103.7 mg
  • Draslík 198.2 mg
  • Vláknina 3285 mg
  • Vitamín A 3285 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

  • 2

    Do mixéru vložíme parmezán, ovčí sýr, tymián, česnek a rozmixujeme. Přilijeme panenský olej, přimícháme oříšky, podle chuti sůl, pepř a promícháme s těstovinami. Ochucené ravioli rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře k receptu