Krevetový salát s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 1531 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 117.5 mg
 - Draslík 159.1 mg
 - Vláknina 3125.5 mg
 - Vitamín A 3125.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat. Bulvu celeru očistíme, nakrájíme na tenké plátečky, které spaříme horkou vodou. Řapíky celeru posekáme nadrobno.
 - 
                                2
V míse promícháme krevety se zeleninou, přimícháme majonézu, smetanu, ochutíme solí a pepřem.
 - 
                                3
Na dezertní talířky upravíme listy hlávkového salátu, na které poklademe krevetový salát.