Mořské plody s fenyklem a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 800 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 68.8 mg
 - Draslík 865.6 mg
 - Vláknina 9637.5 mg
 - Vitamín A 9637.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fenyklovou hlízu očistíme a nakrájíme na nudličky. Mořské plody nasypeme do pánve na rozpálený olej, přidáme fenykl a smažíme zvolna 20 minut do měkka. Přilijeme smetanu, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou provaříme, odstavíme.
 - 
                                2
Pokrm rozdělíme do misek, posypeme posekaným chmýřím fenyklu a teplý podáváme.